Booking Confirmation

Booking Confirmation


Check-in date is not valid.
Check-out date is not valid.

SYARAT DAN PERATURAN TAPAK PERKHEMAHAN JIWACAMP.

Sila baca dan faham peraturan-peraturan di bawah sebelum anda check-in:

Pengunjung bersetuju untuk mematuhi semua peraturan dan peraturan kem perkhemahan.

Pengunjung bertanggungjawab terhadap tingkah laku semua ahli kumpulan mereka.

Waktu tenang adalah dari jam 11:00 malam hingga 7:00 pagi. Jika anda bersama anak kecil, sila ambil pertimbangan untuk tenangkan anak anda didalam kereta dahulu sebentar sekiranya dia menangis tak terkawal waktu malam.

KARAOKE & SPEAKER MUSIK KUAT ADALAH DILARANG SAMA SEKALI! Walaubagaimanapun, bermain gitar, menyanyi di kem boleh dilakukan. Sila ambil konsiderasi jiran jiran agar tidak mengganggu.

DILARANG MENGGUNAKAN HAILER ATAU SPEAKER UNTUK BUAT PENGUMUMAN
Melainkan anda dan group anda telah menempah keseluruhan campsite. Hormati penghuni lain yang ingin menikmati kedamaian alam dan tidak mahu ada kena mengena dengan program kumpulan anda.

DILARANG MEMBUAT AKTIVITI METAL DETECTING DALAM KAWASAN JIWACAMP DAN AIR TERJUN SUNGAI PANDAN. Melanggar undang² ini membolehkan anda dikeluarkan dari kawasan perkhemahan atau diserahkan kepada polis.

Elektrik dijana oleh generator petrol bermula jam 7pm-7am sahaja dan hanya dibenarkan untuk mengecas bateri peranti mudah alih atau komputer riba. PENANAK NASI ELETRIK, DAPUR ELEKTRIK / PANGGANG ELEKTRIK, IRON, STERIKA, PERALATAN ELEKTRIK MELEBIHI 150 WATT ADALAH DILARANG. PENGUNJUNG YANG MELANGGAR PERATURAN INI AKAN DIDENDA SEBANYAK RM500.

Tiada pembakaran api terbuka dibenarkan, kecuali di kawasan yang ditetapkan atau dengan menggunakan pit-unggun (fire-pit).

TIADA PERGERAKAN KELUAR MASUK CAMPSITE DIBENARKAN SELEPAS JAM 6PM HINGGA 9AM. GATE BERKUNCI.

Pengunjung hendaklah menjaga kawasan perkhemahan mereka bersih dan bebas daripada sampah.

Hormati undang² sempadan tapak. Pastikan anda tidak masuk ke sempadan tapak jiran walaupun hanya seutas tali.

Pengunjung hendaklah membuang semua sampah di tempat yang ditetapkan.

DILARANG KENCING ATAS PASIR LANTAI TAPAK DALAM CHANGING TENT DI TAPAK ANDA MELAINKAN ANDA ADA MENGGUNAKAN POTTY. JADILAH MANUSIA BERTOLERANSI DAN BERTAMADUN.

Pengunjung tidak boleh merosakkan atau membuang mana-mana pokok, tumbuhan, atau hidupan liar.

Pengunjung tidak dibenarkan membawa senjata api atau senjata ke dalam kawasan perkhemahan.

Pengunjung tidak dibenarkan membawa haiwan peliharaan ke dalam kawasan perkhemahan.

PEMBATALAN / PENUNDAAN TARIKH

Sekiranya berlaku sesuatu yang tidak diduga yang menyebabkan rencana untuk berkhemah tidak dapat diteruskan, anda boleh menghubungi CO untuk berbincang penundaan tarikh ke masa yang lain. Tunda tarikh hanya dibenarkan sekali sahaja dalam tahun yang sama. Kami tidak mempunyai polisi pemulangan pembayaran, hanya dibenarkan menukar tarikh sahaja.

Pembatalan tarikh juga boleh dibuat oleh CO atas sebab sebab keselamatan atau keselesaan anda. Anda akan diminta untuk menentukan tarikh yang akan datang untuk berkhemah.

Open chat
Whatsapp Us
Salam sejahtera.
Saya admin Jiwacamp Campsite. Boleh saya bantu anda?